Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 3°C Polojasno

Meteoskop.cz přináší přesnou předpověď počasí pro vaše město

Meteoskop.cz přináší přesnou předpověď počasí pro vaše město
Počasí v Česku | zdroj: http://www.meteoskop.cz/

Konečně je zde přehledný portál, kde naleznete přesnou předpověď pro 15 tisíc míst v celé ČR. Návštěvníci ocení aktuální informace z radaru i unikátní meteogramy s podrobným vývojem počasí.

Na českém internetu již rok působí nový portál zaměřený na předpověď počasí – Meteoskop.cz. Téměř okamžitě si získal své početné příznivce zejména pro svoji přehlednost. Jako první český web nabízí i unikátní meteogramy s dosud nevídanou třídenní hodinovou předpovědí.

Čím se tedy Meteoskop.cz může chlubit? „Jsme schopni zobrazit předpověď počasí pro více než 15 000 míst v České republice. Každý si může najít předpověď pro svou obec nebo její blízké okolí,“ komentuje hlavní výhodu manažer portálu Meteoskop.cz Jan Raab. Stačí zadat hledané místo do vyhledávače na webu.

Aktuální radarová data

Na webu naleznete také mapu České republiky s aktuálním vývojem srážek. „Vycházíme tak vstříc návštěvníkům našeho webu, kterým chceme poskytovat jen aktuální a co nejpřesnější data o počasí,“ dodává Jan Raab.

Přehledně v grafech

Meteoskop klade velký důraz na grafické znázornění dat. "Nechceme uživatele zahltit běžnému člověku nesrozumitelnými pojmy, nebo množstvím čísel. Jde o to, aby z našeho webu každý na první pohled pochopil, jak bude," vysvětluje Jan Raab. Jeho tvrzení dokládá opravdu jednoduchý design - srozumitelné ikony, graf vývoje teploty, kapky znázorňující srážkové úhrny.

Více se o portále dozvíte na stránkách www.meteoskop.cz.

Zdroje:
http://www.meteoskop.cz/